Kennel In Totos

Petit Brabancon
Griffon Belge
Dogo Canario

Lite fakta om oss

Vi är en familj på två vuxna och tre barn, varav ett fortfarande bor hemma. Vi bor i en villa någon mil söder om Stockholm. Eftersom jag arbetar med att ta emot ungdomar som har problem, så har jag den stora fördelen att kunna vara hemma med mina hundar.

Mitt stora intresse har alltid varit djur och då främst hundar. Min första hund skaffade jag 1982, det var en helt underbar Dobermantik som kallades för Jessi. Tyvärr så gick hon bort alldeles för tidigt i tarmvred. Jag beslutade mig för att skaffa en till Dobermantik vid namn Kim. Hon var en utmaning kan jag säga men samtidigt en väldigt mysig hund med ett hjärta av guld.

Sedan var det dax för barn och då hade jag ett hunduppehåll på ca. fem år. Allt har sin tid som man brukar säga.

När våran yngsta son var ungefär 2 år så snubblade jag över en annons om en blandrasvalp, Rottis/RR, som hette Nala. Hon skulle visa sig vara något alldeles extra och vi fick nästan tio fantastiska år tillsammans. Nala kommer alltid att ligga oss varmt om hjärtat. En sådan hund får man bara en gång i livet.

För ett par år sedan träffade jag min första Griffon och blev helt betagen, och på den vägen är det. Nu är hela familjen förälskade i denna underliga lilla ras. Man får helt enkelt inte nog av dessa små krabater. För tillfället har vi tre Griffoner och två Dogo Canarios. 

År 2006 ansökte jag om mitt kennelnamn och nu var en dröm på väg att uppfyllas. "In Toto" är latin och betyder "i sin helhet" och det är något som jag tycker kännetecknar både Griffonen och Dogo canarion.

Under våren -08 så gick jag SSKs uppfödarutbildning, den var mycket givande och bra upplagd

Det var lite bakgrund om oss. Hoppas ni får en trevlig stund på vår hemsida! 

Mvh Pia Öberg, Kennel InToto's